halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ST-läkare i allmänmedicin till Kattens Läkargrupp

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

ST-läkare i allmänmedicin till Kattens Läkargrupp

Är du legitimerad läkare som vill bli specialist i allmänmedicin och vill vara med och utveckla Kattens Läkargrupp? Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ST-läkare hos oss består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss form utforma ditt arbetsschema. Handledning får du av våra kompetenta allmänspecialister. Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad läkare som vill bli specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. Vi söker dig som är en prestigelös, noggrann, lyhörd och har hög social kompetens. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats med engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! Som ST-läkare har du tillgång till ST-forum, ST-möte och kontakt med studierektor. Du, handledaren och studierektorn lägger tillsammans upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav som framgår i Socialstyrelsens målbeskrivning inför specialistkompetens i allmänmedicin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Stephanie Rasmusson.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

ST-läkare i allmänmedicin till Kattens Läkargrupp

Prima Vård AB