halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Olofströms kommun ska verka och ge bra service åt kommuninvånarna. För att kunna ge den service som kommuninvånarna förväntar sig är medarbetarna vår främsta resurs. Engagerade och delaktiga medarbetare som vågar prova nya saker och som strävar efter en bra kvalité gör Olofströms kommun till en attraktiv kommun som man vill bo i, verka i och besöka. Med en öppen och tydlig kommunikation skapar vi tillsammans ett bra arbetsklimat som lyfter välmående på arbetsplatsen. Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande.

Välkommen till Olofström, Sveriges friluftskommun 2019 och 2021.

Arbetsuppgifter

I din roll ger du stöd till personer med psykisk ohälsa och ditt arbete utgår alltid från individens beslut från handläggare och genomförandeplanen. Det innefattar arbetsuppgifter som kontaktansvarig och samverkan kring individens mående, exempelvis med anhöriga/God man/förvaltare och med olika myndigheter. Utöver det ingår motivationsarbete, sociala samtal, omvårdnad, medicin givning, dagliga aktiviteter, dokumentation och uppföljning av individens genomförandeplan. 

Stödinsatserna ska främja integritet och delaktighet och utföras med respekt för individens självbestämmande. Du kommer att ingå i ett team med stödassistenter, stödpedagog, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Kvalifikationer

Du som söker har en omvårdnadsutbildning gärna med fördjupningskurs inom psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig.  Vi vill även att du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation, gärna inom socialpsykiatrin. Vidare har du goda kunskaper och erfarenhet av både intellektuell och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning (Autismspektrum/ADHD) samt erfarenhet av tydliggörande pedagogik/TEACCH och lågaffektivt bemötande.

Eftersom arbetet innebär kommunikation och dokumentation behärskar du svenska i tal och skrift. Du har datorvana samt erfarenhet av social dokumentation. B-körkort är ett krav.

Som person är du social och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt.  Du ska ha ett pedagogiskt förhållningssätt och en humanistisk människosyn. Du är prestigelös, uppmärksammar och belönar andras bidrag. Vidare har du en hög förmåga att leverera resultat, både vad gäller kvalitet och produktivitet. Du arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt och har lätt för att fokusera på individens behov och uppnå god individtillfredsställelse.

Arbetstider: Dag, kväll och helg.

Tillträde 2023-08-21 eller efter överenskommelse.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Stödassistent, Sol-boende

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb