halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Strömsund ambulans välkomnar ambulanssjuksköterska/sjuksköterska!

Ansök nu

Strömsund ambulans välkomnar ambulanssjuksköterska/sjuksköterska!

Arbetsplatsbeskrivning

Motiveras du av att agera i akuta situationer där din arbetsinsats kan vara avgörande? Då har du hittat rätt! På ambulansstationen i Strömsund får du arbeta nära i ett team med kompetenta kollegor som nu söker en härlig medarbetare till ett vikariat! Vi söker DIG som vill bedriva avancerad sjukvård med stora möjligheter att starta medicinsk behandling redan på hämtplats vid akut sjukdom eller olycka.

Ambulanssjukvården i Jämtland Härjedalen består av 11 ambulansstationer och en helikopterbas. Länet har 12 dygnsbemannade ambulanser, en dagbil och en dygnsbemannad helikopter. I år har även bedömningsbilar börjat arbeta på flera håll i regionen. Under vintersäsongen finns det även två dagbilar i Åre och Vemdalen.

Strömsund ligger 10 mil norr om Östersund, stationen ligger i samma byggnad som Hälsocentralen som vi har ett gott samarbete med. I samma byggnad finns även en Närvårdsavdelning, med både region och kommunplatser. På Strömsunds ambulansstation arbetar såväl ambulanssjuksköterskor som ambulanssjukvårdare. Vi har en dygnsambulans, en dagambulans och en bedömningsbil som utgår ifrån Hammerdal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Ambulanssjukvården har en unik samhällsfunktion bestående av att dygnet runt arbeta med prehospital akutsjukvård där medarbetarna möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada.

Ambulansbesättningen är ofta först på plats där du som ambulanssjuksköterska gör den första viktiga bedömningen och utför den första vården. Du möter olika situationer och utmaningar där din insats kan vara avgörande för patienten och göra skillnad för andra människor. Du bör vara trygg i din yrkesroll då arbetet innebär att bedöma patientens symtom och utifrån det bestämma vårdnivå. Som ambulanssjuksköterska hos oss utför du vanligt förekommande arbetsuppgifter i en ambulans.

Arbetet ger dig unika upplevelser utifrån de möten och skilda situationer du ställs inför. Vårt stora och varierade uppdrag ger dig som ambulanssjuksköterska stora möjligheter att utvecklas i din profession.

För oss är det viktigt att ge adekvat utbildning till våra medarbetare. Inledningsvis erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i ambulanssjukvård och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ambulanssjukvård.

Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet. Det är meriterande om du har utryckningsförarutbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där ett flexibelt förhållningssätt till att arbeta under ändrade omständigheter och i ett varierande arbetstempo liksom förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och fatta egna beslut är viktiga inslag.

Stora krav ställs på medicinska kunskaper, problemlösningsförmåga och fysisk uthållighet då fystester förekommer vid nyanställning och därefter var tredje år.

Som ambulanssjuksköterska är du ansvarsfull och trygg i din yrkesroll. Ditt arbetssätt präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Vi värdesätter att du är intresserad av att utvecklas i din profession samt att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse och vikariatet gäller fram till 2023.12.31.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marie Larsson
Enhetschef ambulans Åre/Järpen & resursenheten
Telefon: 063-153713
Email: marie.c.larsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Torbjörn Lennartsson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: torbjorn.lennartsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/700/2023
Sista ansökningsdag: 2023-10-01

Dela detta jobb

Strömsund ambulans välkomnar ambulanssjuksköterska/sjuksköterska!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård