halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna, Folktandvården

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna, Folktandvården

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna vilka ligger i vårt verksamhetsområde Ångermanland södra.
Klinikerna ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Vi har goda tåg och flygförbindelser. Klinikerna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. I Kramfors är vi sju medarbetare varav fem tandsköterskor, en tandläkare och en tandhygienist och i Höga Kusten är vi fem medarbetare varav två tandhygienister och tre tandsköterskor.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Teamtandvård bedrivs delvis på klinikerna vilket ger dig en möjlighet till nära samarbete med tandsköterska och tandhygienist.

Vi har ett utvecklat introduktionsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.
Goda utvecklingsmöjligheter bland annat i form av auskultationsprogram inom specialisttandvården.

Kvalifikationer

Du som söker har svensk tandläkarlegitimation med goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal och skrift. Vi söker dig som är en lugn och stabil person med fokus på rätt saker. Du arbetar bra med andra kollegor och har ett gott bemötande mot andra människor. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan,
Urvalsarbete och intervjuer sker löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marina Lundberg

Enhetschef

Telefon: +4661286179

E-post: marina.lundberg@rvn.se

 

Kajsa Milsten

Tjänstetandläkarna

E-post: kajsa.milsten@rvn.se

Dela detta jobb

Tandläkare till Kramfors och Höga Kusten klinikerna, Folktandvården

Region Västernorrland