halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tandsköterska till Folktandvården, Härnösand

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Tandsköterska till Folktandvården, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Härnösand ligger nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med 6 andra kliniker, Kramfors, Höga Kusten, och Sollefteå, Domsjö, Bredbyn, Örnsköldsvik. Vi är 20 medarbetare 4 tandläkare, 5 tandhygienister,10 tandsköterskor och 1 administratör på kliniken. Du kommer till en klinik med ett bra samarbete och med erfarna kollegor. Vi jobbar delvis delegerat och med teamarbete.

Nu söker vi två tandsköterskor som vill bli en del av vårt team på Folktandvården Härnösand.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att utföra kliniskt patientarbete i samarbete med övriga medarbetare patienter, med mera. Sterilarbete, materialvård och förekommande administrativa arbetsuppgifter. I jobbet ingår att medverka i arbetet för att utveckla en god munhälsa samt bidra till verksamhetens utveckling. Andra uppgifter kan exempelvis vara handledning av personal och elever. Viss receptionsarbete kan också förekomma när behov finns.

Vi jobbar löpande med att utvecklas i sin roll som tandsköterska, både med externa och interna kurser, samt möjlighet till att jobba delegerat i team.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

För att trivas i rollen bör du vara en serviceinriktad person som är och tillmötesgående i ditt bemötande och även har förmågan att hantera stressiga situationer på ett kontrollerat och sansat sätt. Vi ser också att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt sätt att arbeta. Vidare är vi måna om vår teamsamverkan vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga samt att du kan relatera till andra på ett smidigt och lyhört sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-11

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sonja Sandberg

Enhetschef

Telefon: +4661184755

E-post: sonja.sandberg@rvn.se

Anna Arvidson

Vision

Telefon: 070-393 17 22

E-post: anna.arvidson@rvn.se

Dela detta jobb

Tandsköterska till Folktandvården, Härnösand

Region Västernorrland