halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tandsköterska till Folktandvården i Sveg och Hede

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Tandsköterska till Folktandvården i Sveg och Hede

Arbetsplatsbeskrivning

En av våra tandsköterskor går i pension, så nu söker vi en driftig och engagerad ny kollega till Folktandvården i Härjedalen. Den huvudsakliga placeringen är i Sveg men du delar din tid mellan Sveg och Hede. Sveg är en klinik som upplevs vara "lagom stor" och präglas av god stämning. Hede är en mindre, väldigt hemtrevlig klinik. På Folktandvården i Härjedalen är vi för närvarande 10 medarbetare. Det är en tandläkare, tre tandhygienister och sex tandsköterskor, fördelade på arbetsplatser i Sveg, Hede och Funäsdalen. Medarbetarna är vana vid delegerat arbete och att samarbeta med varandra mellan arbetsplatserna.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund.

Härjedalen bjuder på en storslagen natur med möjligheter till skidåkning, fiske och annat friluftsliv. I Funäsdalen, Vemdalsskalet och Björnrike finns fina skidanläggningar. Ett varierat kulturliv finns också. I Lillhärdal finns ett kulturcentrum där bl. a. dans och teater kan utövas. Här är det mesta personligt, behagligt småskaligt och präglat av livskvalitet. Huspriserna är låga vilket gör att kostnaderna för ett egnahem blir avsevärt lägre än i storstäderna.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska arbetar du med barn, ungdomar och vuxna. Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer att arbeta med alla förekommande tandsköterskeuppgifter vid en allmäntandvårdsklinik, såsom assistans, eget patientarbete samt administrativa arbetsuppgifter.

Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som du ska ha ett gott samarbete med resten av teamet. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är ansvarstagande, strukturerad och öppensinnad.

Patienterna består av både barn och vuxna. På Folktandvården Härjedalen kommer du ha varierande arbetsdagar, och ha möjlighet att använda din fulla kompetens inom yrket. Kompetensutveckling bestäms i samverkan med närmaste chef. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning, helst med några års erfarenhet.
God samarbets- och planeringsförmåga.
Erfarenhet från journalsystemet T4 är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter på köp hos olika företag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Välkommen med din ansökan, urval till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ring oss gärna så berättar vi mer.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Heltid eller deltid enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gunilla Åström
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 0730-43 99 14
Email: gunilla.astrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Tandsköterska Vision
Telefon: 0670-166 50
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/33/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Dela detta jobb

Tandsköterska till Folktandvården i Sveg och Hede

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård