halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tandsköterskor till Specialisttandvården i Östersund

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Tandsköterskor till Specialisttandvården i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på Specialisttandvården i Östersund! Vi erbjuder nu flera spännande arbeten för tandsköterskor då vi nu söker nya medarbetare inom ortodonti, radiologi och protetik. Det här är chansen för dig som är intresserad av tandvård och som vill vidareutveckla dig!

Specialisttandvården är en del av Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen. Vår verksamhet består av 8 avdelningar som tillsammans bildar en gemensam klinik på Östersunds sjukhus. Alla specialiteter, med undantag för endodonti, finns representerade. På kliniken bedrivs också specialiseringstjänstgöring och forskning. Vi är drygt 40 engagerade medarbetare som brinner för vårt område.

Arbetsbeskrivning

Specialisttandvården behandlar remitterade patienter från folktandvårds- och privattandläkare i länet. Vi jobbar med barn och vuxna. På ortodonti och radiologi arbetar du som tandsköterska med delegerad patientbehandling, vilket innebär självständigt arbete med patienter som du följer genom behandlingsprocessen.

Vi har ett nära och väl utvecklat samarbete med varandra på kliniken. Hos oss kommer du att arbeta i ett behandlande team tillsammans med kompetenta kollegor.
Administrativa uppgifter som hantering av kallelser, remisser, expedition samt telefonbemanning förutom patientkontakten ingår.

Goda möjligheter finns att tillsammans med kollegorna på avdelningen påverka och organisera arbetet. Du är en också en del av teamet som gemensamt tar ansvar för uppgifterna utanför behandlingsrummet tex. sterilhantering. Arbetet kräver att du är självständig och flexibel, samtidigt som det kräver ett gott samarbete med resten av teamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen, gärna med arbetslivserfarenhet från tandvården men även dig som är nyexaminerad. Du är engagerad, strukturerad, ansvarstagande, prestigelös, positiv och utåtriktad med god datorvana, gärna med erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi ser också att du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att jobba med såväl barn och ungdomar som vuxna patienter. Du värdesätter också ett gott samarbete med dina kollegor, både inom som utanför organisationen. Förutom din formella kompetens är dina personliga egenskaper av stor vikt. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Andra uppgifter

Skriv gärna in vilket område (ortodonti, radiologi och protetik) du är mest intresserad av att arbeta inom i din ansökan.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fem kliniker är belägna i Östersundsområdet, varav en är Tandakuten och resterande i övriga delar av länet.
Som medarbetare i Folktandvården erbjuds du friskvårdspeng. Du är medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Ring oss gärna så berättar vi mer!
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Provanställning kan bli aktuellt
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Håkan Jenssen Andersson
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 063-14 71 17
Email: hakan.1.andersson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Vision
Telefon: 0670-166 50
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/389/2023/
Sista ansökningsdag: 2023-05-21

 

Dela detta jobb

Tandsköterskor till Specialisttandvården i Östersund

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård