halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende i Norrköping, Klingsbergsgatan

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende i Norrköping, Klingsbergsgatan

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till Klingsbergsgatans demensboende i Norrköping under perioden juni, juli och augusti 2023.

Klingsbergsgatan är ett särskilt boende (SÄBO) för äldre. Verksamheten har en inriktning för personer med demens. Det finns nio avdelningar med 7 lägenheter på varje. På varje avdelning finns ett allrum och matsalsdel med tillhörande kök. Det finns en också en gemensam balkong på avdelningen. Varje avdelning är bemannad med två undersköterskor dag- och kvällstid. Nattetid bemannas huset av fem undersköterskor.

Egenskaper:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet:  Tim-/Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Klingsbergsgatan kontakta: Verksamhetschef, Tommy Larsson Mail: tommy.larsson@ansvarochomsorg.se Telefon: 0733-70 31 27

 

 

 

Dela detta jobb

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska till äldreboende i Norrköping, Klingsbergsgatan

A&O Ansvar och Omsorg