halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarie Sjuksköterska till äldreboende i Glimåkra

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Timvikarie Sjuksköterska till äldreboende i Glimåkra

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 Nu söker vi sjuksköterskor till timvikariat till vår verksamhet Solglimman.

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende med 25 platser för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov. Vi erbjuder även korttidsplatser för personer med rehabiliteringsbehov. 

Arbetsbeskrivning:
Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter:
Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet: Timvikariat

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solglimman kontakta: Verksamhetschef, Michaela Brolin Mail: michaela.brolin@ansvarochomsorg.se Telefon: 076-7770112

 

Dela detta jobb

Timvikarie Sjuksköterska till äldreboende i Glimåkra

A&O Ansvar och Omsorg