halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarier till Skomakaregatan 11 i Norrköping

Ansök nu

Timvikarier till Skomakaregatan 11 i Norrköping

Vi söker nu timvikarier till vår verksamhet Skomakargatan 11 (Konstantinopel) i Norrköping.

Skomakargatan är ett särskilt boende med 44 lägenheter beläget i Norrköpings innerstad. Verksamheten är uppdelat på fyra våningar med öppen planlösning. 

På våning ett finns nio lägenheter för yngre neurologiskt funktionshindrade, på våning två är det demensboende med tolv lägenheter och på våning tre till fyra är det äldreboende med 23 lägenheter. Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt arbetsterapeut och fysioterapeut efter behov.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, läkemedelshantering samt städ och tvätt.

Som person är du självständig och ansvarsfull. Du har god initiativförmåga, är samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du kommer att lägga stor vikt vid våra boendens integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. 

Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.  Du utgår ifrån ett hälsofrämjande förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Du är flexibel och lösningsorienterad. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Övrigt:

Från och med den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att det kommer att krävas ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Läs mer på Socialstyrelsens hemsida. 

Arbetstid/Varaktighet timanställning med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Skomakargatan kontakta: verksamhetschef Birgit Jalakas, birgit.jalakas@ansvarochomsorg.se  tel 011-286580, eller samordnare, Paulina Cerda Zamora Mail: paulina.c.zamora@ansvarochomsorg.se  tel 011-58637.

Dela detta jobb

Timvikarier till Skomakaregatan 11 i Norrköping

Forenede Care