halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2024-09-01

Ansök nu

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus

Traineeprogrammet vänder sig till dig som är nyexaminerad sjuksköterska samt till sjuksköterskor med upp till två års yrkeserfarenhetVi har uppstart av programmet två gånger per år (vår- och hösttermin) med möjlighet till flexibel start vid annan tidpunkt.

Vi väntar på dig! Varmt välkommen till oss!

Vårt anställningserbjudande

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor är uppdelat på fyra perioder under 24 månader.

Målet med traineeprogrammet är att erbjuda dig möjlighet till professionell och personlig utveckling i rollen som sjuksköterska på Danderyds Sjukhus. Vi erbjuder möjlighet att prova på arbete inom sjukhusets olika verksamheter vilket ger möjlighet till en breddad kunskapsbas och ett brett kontaktnät över hela sjukhuset vilket du har nytta av i ditt fortsatta arbete. Programmet startar med Danderyds Sjukhus introduktionsprogram för nyanställda tillsammans med en utbildningsplats på den kliniska basutbildningen för sjuksköterskor. Parallellt sker klinisk tjänstgöring inom sjukhusets olika verksamheter. Du kommer erbjudas handledning/mentorskap under programmet. Det kommer även erbjudas viss tid för reflektion i grupp, möjlighet till hospitering samt föreläsningar inom olika områden med koppling till sjukhusets verksamhet.

Det är lätt att ta sig till Danderyds Sjukhus då det finns bra kommunikationer i nära anslutning. Danderyds Sjukhus erbjuder många bra personalförmåner. Läs mer om våra personalförmåner.

Saknar du boende, har vi möjlighet att erbjuda personalbostad på Danderyd sjukhusområde.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska vid sjukhusets olika verksamhetsområden. Fungera som arbetsledare inom teamet där du följer upp och prioriterar arbetet. Har nära kontakt med ansvarig läkare och teamet runt patienten. Har kontakt med övriga professioner och anhöriga. Dokumentation och deltar i omvårdnadsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska eller dig som är legitimerad sjuksköterska med högst 2 års yrkeserfarenhet. Legitimation som sjuksköterska är ett krav för att påbörja Traineeprogrammet.

Personliga egenskaper

För att du ska trivas hos oss tror vi att du är trygg i dig själv och intresserad av att arbeta inom sjukhusets olika verksamheter. Du är ansvarstagande, noggrann och flexibel. Kan och vågar be om hjälp när det behövs. Du har även god förmåga i att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

  • Heltid 38,15 tim/ vecka.

  • Arbetet innebär även tjänstgöring kvällar och helger.

Ansökan

Vi har officiell uppstart av programmet två gånger per år (vår- och hösttermin). Det finns dock möjlighet till flexibel start vid annan tidpunkt. Intervjuer sker löpande under året vilket gör att traineeprogrammets platser kan vara tillsatta innan sista ansökningsdag.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via mail: traineeprogram.ssk.ds@regionstockholm.se

Välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att träffa dig!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Traineeprogram för examinerade sjuksköterskor, Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB