halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska bemanningsteam

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare.

Anställningen är placerad i socialtjänstens bemanningsteam. 

Arbetsuppgifter

Bemanningsteamet behöver nu rekrytera en ny medarbetare.

Anställningen är placerad i socialtjänstens bemanningsteam. Bemanningsteamets uppgift är att täcka upp kortare samt längre vakanser inom hela socialtjänsten. Arbetet innebär flexibel arbetstid med tjänstgöring dag, kväll och natt. Arbetsområdet är hela kommunen.

Kvalifikationer

Du har formell kompetens som undersköterska. Du bör ha kunskap i förflyttningsteknik och förmåga att praktiskt kunna utföra det. B-körkort är ett krav. 

Vi söker Dig som är målinriktad, flexibel och kan arbeta mot gemensamt fastställda mål. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du ska, efter introduktion, kunna arbeta i vårt verksamhetssystem och andra IT-system som verksamheten använder.

Socialtjänstens värdegrund med ledorden; respekt, bemötande och självbestämmande för den enskilda människan är viktigt

Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Karlsborgs kommun använder vi rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Urval kommer att ske löpande. Detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden löpt ut.

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film här
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt Instagramkonto 

Dela detta jobb

Undersköterska bemanningsteam

Karlsborgs kommun