halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Äldreboende Korsnäsgården i Falun

Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Undersköterska till Äldreboende Korsnäsgården i Falun

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. 

Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Korsnäsgården i Falun.

Korsnäsgården är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom vackert beläget cirka fem kilometer utanför Falun i närheten av Runn. Boendet har 33 platser uppdelat på fyra avdelningar vilka alla ligger i markplan. 

På boendet arbetar du som undersköterska tillsammans med sjuksköterskor, samordnare, rehabpersonal, kurator, aktivitetscoach och verksamhetschef. 

Hos oss får du arbeta på ett litet demensboende med snabba beslutsvägar. Vi arbetar utifrån personcentrerat arbetssätt där alla i teamet är lika viktiga. För att ytterligare kvalitetssäkra vården finns plan att göra boendet certifierat enligt Silviastiftelsens riktlinjer. 

Kvalifikationer:

Undersköterskeutbildning är ett krav. Goda svenskkunskaper både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig, har god initiativförmåga och kan kommunicera väl i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg gärna med demensinriktning är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet ca 80-100% med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta: Verksamhetschef Anneli Backman Mail: anneli.backman@ansvarochomsorg.se Telefon: 0760-16 55 91

 

Dela detta jobb

Undersköterska till Äldreboende Korsnäsgården i Falun

A&O Ansvar och Omsorg