halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Dagvården, Örnsköldsvik

Ort
Utgår

2023-09-21

Ansök nu

Undersköterska till Dagvården, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Dagvården i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. På vår mottagning sköter vi behandlingar polikliniskt för olika patientgrupper inom Onkologi, Hematologi, Gynekologi, Neurologi, Gastro, Reumatologi och Lungpatienter.

Nu söker vi en undersköterska för ett vikariat på 75%. Vikariatet är på 6 månader med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköteska kommer du att utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter. Du kommer bland annat att förbereda och assistera vid Picclinesättning, hålla sängar och utrustning rena, fylla på material och beställa varor. Tjänsten innebär dagtidstjänstgöring måndag till fredag.

Hos oss arbetar du i team med läkare och sjuksköterska. Introduktionen kommer att ske av erfaren undersköterska som arbetar på Dagvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en genomgörd undersköterskeutbildning och det är meriterande m du har tidigare erfarenhet av vårdarbete. Du har goda kunskaper i svenska och det är meriterande med engelskakunskaper. Som person är du självgående med ett lugnt, uppmärksamt och tillmötesgående bemötande. Du är strukturerad och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att bli vår kollega? Välkommen att lämna in din ansökan!
När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-09-21

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: 076-1372246

E-post: maria.lundin@rvn.se

 

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

Undersköterska till Dagvården, Örnsköldsvik

Region Västernorrland