halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Endoskopimottagningen Kirurgen, Östersunds sjukhus

Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Undersköterska till Endoskopimottagningen Kirurgen, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

På Endoskopimottagningen bedrivs endoskopisk verksamhet som innefattar gastroskopi, sigmo/Koloskopi, bronkoskopi och ERCP. På mottagningen arbetar ett team av sjuksköterskor, undersköterskor, skoperande sjuksköterskor samt läkare och medicinska sekreterare. Enheten arbetar mot många av sjukhusets specialistområden med deras respektive patienter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett glatt & härligt team! Dina arbetsuppgifter kommer bl a att innehålla följande: förbereda och ta hand om patienter och utrustning inför, under och efter endoskopisk undersökning, samt assistera endoskopisten under den endoskopiska undersökningen. Patientbemötande, med en god förmåga att kommunicera med patienter och närstående är en viktig del av arbetet.
Förbereda för och assistera vid undersökning samt iordningställa på sal mellan undersökningar. Rengöring och handhavande av endoskop samt annan instrumenthantering. Tvätt och förrådshantering. Arbetsuppgifterna innefattar även en del administrativa uppgifter samt att arbeta med mottagningens förbättringsarbeten.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning. Erfarenhet från specialistsjukvård inom kirurgi och mottagningsverksamhet inom endoskopi är meriterande men inte avgörande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, ansvarstagande, tidigare arbetslivserfarenhet samt flexibilitet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Caroline Wallin
T.f. enhetschef
Telefon: 063-154749
Email: caroline.granstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Nina Didriksson Karlsson
Kommunal
Telefon: 063-153428
Email: nina.karlsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/386/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-09

Dela detta jobb

Undersköterska till Endoskopimottagningen Kirurgen, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård