halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Undersköterska till hemtjänsten

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

Undersköterska till hemtjänsten

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Vill du ha ett av världens viktigaste och roligaste arbete? Hemtjänsten söker utbildade undersköterskor eller vårdbiträden för tillsvidareanställning.

Inom hemtjänsten ger vi omvårdnad- och serviceinsatser av god kvalité till den enskilde som har insatser enligt Socialtjänstlagen. Hemtjänsten täcker hela Sotenäs kommun. Hemtjänsten utgår från Kvarnbergets äldrecentrum i Kungshamn. 

Är du en empatisk och serviceinriktad person som drivs av att ge människor en meningsfull tillvaro? Då kan du vara rätt person för oss. 

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen.

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling samt tillgång till Falck Healthcare. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Arbetsuppgifter

Som undersköterska eller vårdbiträde i hemtjänsten ska du utifrån ett professionellt förhållningssätt ge omvårdnads- och serviceinsatser till våra brukare i enlighet med Socialtjänstlagen. Insatserna ska vara av god kvalitet till den enskilde utifrån individuella behov. 

Du arbetar utifrån ett gott bemötande och med god empatisk förmåga. Du trivs med att jobba både enskilt och i grupp.

I arbetet ingår även att utföra delegerade uppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt att dokumentera och upprätta genomförandeplaner enligt gällande lagstiftning och riktlinjer.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde.  B-körkort är ett krav.

Som person är du social, empatisk och nyfiken på människor. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet samt tidigare referenser.

Du har datorvana och har mycket goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Vi begär utdrag ur belastningsregister innan anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Villkor 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar samt vikariat och urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till hemtjänsten

Sotenäs kommun