halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Kirurgavdelning 2 Östersunds sjukhus

Ort
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Undersköterska till Kirurgavdelning 2 Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av avancerad kirurgisk omvårdnad

På Kirurgavdelning 2 vårdar vi i första hand patienter efter operation inom mag- och tarmkirurgi men även akuta patienter. Vi arbetar i team - sjuksköterska och undersköterska och ni ansvarar tillsammans för sex stycken patienter.

Du får som anställd vara med att påverka förläggningen av din arbetstid via individuella scheman i Heroma efter din introduktion. Vi har en dygnet runt verksamhet och du arbetar natt efter överenskommelse. Nya i yrket arbetar inte natt under första året. Helgtjänstgöring, två helger på fem veckor.

Att arbeta hos oss på kirurgkliniken ger dig en bra grund inom undersköterskeyrket samt möjlighet att utvecklas inom området kirurgi. Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen har du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårt generösa friskvårdbidrag. På sjukhuset finns även en modern träningsanläggning med möjlighet till gruppträning. Inom regionen finns även en personalförening men många erbjudanden och rabatter.
Inom Region Jämtland Härjedalen finns ett antal personalbostäder att hyra.
 

Arbetsbeskrivning

Du ska självständigt kunna arbeta med att tillgodose patientens individuella omvårdnadsbehov. I dialog med patient/närstående ge stöd för optimal delaktighet och eftersträva en personcentrerad vård. Hos oss arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och ansvarar för den kirurgiska omvårdnaden. Dina undersköterskeuppgifter innefattar patientnära omvårdnadsarbete som att identifiera omvårdnadsbehov, prioritera och utföra preventiva åtgärder. Du arbetar i nära samarbete med sjuksköterskan.
Vi erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion. Är du ny i yrket erbjuder vi en förlängd introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har du erfarenhet av kirurgi så är det meriterande. Intresse för kirurgisk omvårdnad ser vi som viktigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team. Vi arbetar ständigt med utveckling av verksamheten. Vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja att utvecklas.
Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
 

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Malin Eriksdotter
Enhetschef
Telefon: 063-153238
Email: malin.eriksdotter@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Andrea Norman
Kommunal
Telefon: 063-153017
Email: andrea.norman@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/200/2023
Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Dela detta jobb

Undersköterska till Kirurgavdelning 2 Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård