halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till Ortopedavdelning 15, Sollefteå

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Undersköterska till Ortopedavdelning 15, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ortopedavdelning 15 är enheten för planerad ortopedi där vi vårdar patienter som skall opereras med höft-knä-och axelproteser. Ingen akut verksamhet bedrivs på avdelningen. Vi som arbetar här är ca 25 medarbetare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och operationskoordinatorer i nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och ortopedläkare. Vår avdelning är öppen söndag kväll till fredag eftermiddag.

Nu söker vi dig som är undersköterska och som vill bli en del av vårt team för en vikariatsanställning på heltid till och med 2024-08-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköterska vid avdelning 15 arbetar du med omvårdnad och mobilisering av nyopererade patienter. I arbetet ingår även att som undersköterska assistera ortopedläkare på operation. Denna arbetsuppgift är fysiskt tung då den innebär tunga lyft och underlättas av att vara i god fysisk form. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra.

På avdelningen arbetar vi med individuella scheman där varje medarbetare lägger in sina önskemål i cirka 8-veckorsperioder. I din nya roll hos oss får du individanpassad inskolning. Du ges även möjlighet till friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska på vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Har du erfarenhet av ortopedisk vård är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Utifrån att rollen innebär fysiskt krävande lyft ser vi gärna att du är i god fysisk form och tar hand om din kropp med regelbunden träning.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är en trygg, stabil person med god självinsikt. Du är bra på att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt och besitter även förmågan att kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. I och med rollen och det teamarbete som bedrivs på vår avdelning ställs det även krav på en god samarbetsförmåga och att du relaterar till andra omkring dig på ett lyhört och smidigt sätt.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt examensbevis/diplom

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Undersköterska till Ortopedavdelning 15, Sollefteå

Region Västernorrland