halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Undersköterska till ortopedavdelningen med inriktning elektiv ortopedi

Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Undersköterska till ortopedavdelningen med inriktning elektiv ortopedi

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi dig som inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett strukturerat omhändertagande med målet att ge våra patienter bästa möjliga vård.
Vill du jobba tillsammans ett kompetent team för att stärka patientens egenförmåga. Jobba med standardiserade vårdplaner som anpassas till den enskilde patiens behov och vara med och bidra till effektivitet i vårdkedjan så att vi kan fortsätta förbättra redan goda resultat, då vi vill fortsätta arbetet med att utveckla vårt flöde för våra elektiva (planerade) ortopediska operationer.

Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med närhet till natur och fjäll.

Ortopedavdelningen består idag av tre patientflöden, akut ortopedi, ortoped-geriatrik och elektiv ortopedi där varje flöde har en egen enhetschef.
Det elektiva teamet ansvarar för vården av de ca 900 patienter som har planerade ortopediska operationer. Vi har en positiv patientgrupp och ser snabbt resultat av vårt arbete. Vi strävar efter att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt där vi utgår från.
Teamet består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, medicinska sekreterare och den viktigaste teammedlem, patienten!
Du som undersköterska jobbar mestadels i det elektiva teamet men gör vissa pass i det akuta eller ortogeriatriska teamet.

Utöver våra tvärprofessionella team har vi även stödfunktioner i form av en apotekare, ledningssjuksköterska, vårdplaneringssköterska och vårdnära service. Vi har även bemanningsassistenter som i nära kontakt med enhetschefen arbetar för att avdelningen skall ha den bemanning som krävs utifrån vårdintensitet.

Vi anpassar din inskolning efter dina tidigare erfarenheter.

Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen och ortopedavdelningen tar emot och vårdar patienter med skador/sjukdomar i rörelseapparaten (skelett, leder och muskulatur). Det innefattar både akut och elektiv (planerad) vård och behandling. Som ensam ortopedavdelning i regionen ställer det höga krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Vi arbetar tillsammans för att utveckla regionens hälso- och sjukvård.

Arbetsbeskrivning

I din roll som undersköterska kommer du arbeta med postoperativ vård som bland annat innehåller omvårdnad och mobilisering.
Vi arbetar för närvarande två helger av fem där passen under helgen även sker på avdelningens andra team, akut och ortogeriatik.
Utbildningsinsatser kommer vara en kontinuerlig del av avdelningsarbetet vilket leder till en ökad trygghet och kompetensutveckling hos personalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill lära dig mer om ortopedi oavsett tidigare erfarenheter, inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett personcentrerat omhändertagande med målet att ge bästa möjliga vård med patienten i fokus. Du bör ha ett intresse för ortopedisk vård och en nyfikenhet att utvecklas och att utveckla.
Vi ser gärna att du som person är nyfiken och öppen för nya arbetssätt, stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Pia Iwars
Enhetschef
Telefon:
Email: pia.iwars@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Rebecca Fornander
Undersköterska
Telefon:
Email: rebecca.fornander@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/597/2023
Sista ansökningsdag: 2023-08-10

Dela detta jobb

Undersköterska till ortopedavdelningen med inriktning elektiv ortopedi

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård