halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Uroterapeut/Sjuksköterska till Barn- och ungdomshabiliteringen, BUH

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Uroterapeut/Sjuksköterska till Barn- och ungdomshabiliteringen, BUH

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara en del i en verksamhet som arbetar för att göra skillnad och skapa bättre förutsättningar för barn och ungdomar med funktionsnedsättning? Sök jobbet hos oss!
Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) ingår i område Barn och unga vuxna (BUV) tillsammans med Vuxenhabiliteringen, Föräldra- och barnhälsan samt barn- och ungdomspsykiatrin. Dessa fyra enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund.

BUH är en specialistenhet inom regionsjukvården som ger stöd till barn och ungdomar 0 -21 år samt deras anhöriga. Verksamheten vänder sig till barn och ungdomar med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som är varaktiga och kräver tvärprofessionella insatser för stöd att klara svårigheter i vardagen. Utöver grunduppdraget har verksamheten ansvar för tilläggsuppdragen Ätteam, Rehabteam och Riskbarnsuppföljning.

Organisatoriskt är BUH indelad i barnteam, ungdomsteam samt autismteam med en övergripande medicinsk samordningsgrupp fördelad i teamen. Enheten består av 40 medarbetare fördelat på följande tjänster; arbetsterapeut, fysioterapeut/ sjukgymnast, dietist, logoped, psykolog, socionom, barnskötare, specialpedagog, barnsjuksköterska, uroterapeut, barnneurolog med administrativt stöd av medicinsk sekreterare. Insatserna ges i form av tvärprofessionella team till barnet/ ungdomen och dess nätverk.

Som specialistverksamhet värnar verksamheten om att befintlig kompetens ska komma målgruppen till godo och uppmuntrar till kompetensutveckling som bidrar till ökad styrka för verksamheten att möta nya utmaningar.
Vi söker nu en uroterapeut som med nyfikenhet och engagemang för målgrupp och verksamhet bidrar till fortsatt trivsel och utveckling av vår arbetsplats!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en uroterapeut till Barn- och ungdomshabiliteringen alternativt en sjuksköterska med intresse att utbilda sig till uroterapeut. Utbildningen ges på halvfart under tre terminer och äger rum i Göteborg. Nästa utbildningstillfälle påbörjas våren 2024. Inför och under utbildningen arbetar du som uroterapeut i nära samarbete med uroterapeut i annat verksamhetsområde.
Som uroterapeut hos oss deltar du i teamarbetet och ansvarar tillsammans med läkare, sjuksköterskor och dietist för medicinska insatser. Ni ansvarar för att följa utvecklingen kring medicinska frågor, att riktlinjer följs och uppdateras samt att nya lokala program utarbetas med stöd av nationella riktlinjer där detta finns. Insatserna utformas och planeras utifrån varje barn/ungdoms specifika behov, egna mål och förutsättningar.

Kvalifikationer

Du är utbildad uroterapeut alternativt sjuksköterska med intresse att läsa till uroterapeut i närtid. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete inom barnhabilitering eller barnsjukvård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och lust till tvärfackligt arbete.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.
Nyanställda som ska flytta till Östersund kan, i mån av tillgång, få hjälp med att ordna boendet genom Landstingsbostäder i Jämtland AB. Utöver våra egna bostäder kan du även hitta information och få hjälp med boendet via våra kommuner. Läs mer på tasteget.nu/boende

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofia Jonsson
Enhetschef
Telefon: 063-15 46 34
Email: sofia.jonsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Eva-Marie Jonasson
Barnsjuksköterska
Telefon: 063 - 15 46 51
Email: eva-marie.jonasson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/15/2023
Sista ansökningsdag: 2023-05-31

 

Dela detta jobb

Uroterapeut/Sjuksköterska till Barn- och ungdomshabiliteringen, BUH

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård