halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårdcentralen Mälarlunden söker Distriktsläkare

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Vårdcentralen Mälarlunden söker Distriktsläkare

Prima Vård Mellansverige, Vårdcentralen Mälarlunden

Vi söker specialist i allmänmedicin.  

Vårdcentralen Mälarlunden finns centralt i Strängnäs  med närhet till både tåg och lokaltrafik. Vi är en stabilt växande vårdcentral och har idag ca 7200 listade patienter, vi arbetar på uppdrag av Region Sörmland och Hälsoval. 

På vårdcentralen arbetar idag 24 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi ser fördelarna med att arbeta i team och utvecklar kontinuerligt vårt arbetssätt och rutiner på vårdcentralen. Vi kan erbjuda dig en arbetsmiljö med tydliga arbetsuppgifter och ansvarsområden, kompetenta och drivande kollegor. Då vi är en lite mindre verksamhet med hög grad av decentraliserad styrning finns mycket goda förutsättningar att vara med och påverka sin egen vardag.

Som distriktsläkare på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvården. Du kommer ingå i ett trivsamt, öppet och professionellt team där ni tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Ditt arbete kommer följa en strukturerad vardag, där du har tidsbokade besök, mottagning och behandling av dina vårdtagare. Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor.

Det är ett stort plus om du har tidigare arbetserfarenhet från primärvården, men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift.

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Strängnäs

Län

Södermanlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/12

Kontakt

  • Tommy Mets, 0708536444

Publicerat

2023-04-25

Sista ansökningsdag

2023-05-31

Dela detta jobb

Vårdcentralen Mälarlunden söker Distriktsläkare

Prima Vård AB