halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårdlärare till Birgittaskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Vårdlärare till Birgittaskolan

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en vård-och omsorgslärare med inriktning mot psykiatri som tillsammans med kollegor planerar och bedriver undervisning. Den lediga tjänsten innebär undervisning i både teori och praktik på heltid. Du ingår i ett arbetslag som arbetar mycket nära varandra. Delar av elevens undervisning förläggs som APL och det ingår i tjänsten att följa upp elever under sin praktik. Även lärlingsutbildning kan förekomma.    

Som lärare på Birgittaskolans gymnasium ligger stort fokus på att ha en helhetssyn kring elevens lärande och mående i samverkan med kollegor, elevhälsa och andra berörda funktioner. 

Din arbetsplats

Birgittaskolan är en plats för möten mellan människor – möten som präglas av ömsesidig respekt och glädje.Skolan består idag av både gymnasium och vuxenutbildning och finns centralt  i Linköping.

Birgittaskolans gymnasium består av cirka 500 elever och erbjuder BF, SA, NA, EK samt VO vilket ingår i Vård- och omsorgscollege. Utöver detta finns IVAS som är en del av gymnasiet som riktar sig mot gymnasieelever inom autismspektrumtillstånd med ca 100 elever.

För mer info besök gärna skolans hemsida: https://www.linkoping.se/birgitta

Du som söker

Vi söker dig som har behörighet att undervisa i yrkesämnen inom vård och omsorg med inriktning psykiatri.   

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i gymnasieskolan med elever med annat modersmål än svenska. Du är drivande i ämnesövergripande samarbeten och projekt och väl förtrogen med digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i ditt arbete. 

Vi söker dig som har en nyfikenhet och ett stort engagemang för elever i behov av stöd och som vill engagera dig i att få eleven att växa och utvecklas i sitt lärande. Du har förmågan att se hela elevens behov, ta hänsyn till individuella förutsättningar och du kan se kreativa lösningar. Du har god kommunikationsförmåga, är tydlig och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. Du är lyhörd, tålmodig och har förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du jobbar noggrant, lösningsfokuserat och lågaffektivt. Ditt arbetssätt är strukturerat. Du är trygg och stabil i din yrkesroll. Att samarbeta med andra professioner är en självklarhet för dig

Som lärare på Birgittaskolans gymnasium ligger stort fokus på att ha en helhetssyn kring elevens lärande och mående i samverkan med kollegor, elevhälsa och andra berörda funktioner. 

Övrig information

Tillträde: 2023-08-09

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 80%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10852

Dela detta jobb

Vårdlärare till Birgittaskolan

Linköpings kommun