halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårdplaneringssköterska välkomnas till Kirurgienheten!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Vårdplaneringssköterska välkomnas till Kirurgienheten!

Arbetsplatsbeskrivning

Är du sjuksköterska och intresserad av kirurgi? Har du god organisatorisk förmåga och trivs med att vara spindeln i nätet? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen och vårdar patienter från hela regionen. Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla Regionens Hälso- och sjukvård.
Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med nära till natur och fjäll. Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

Arbetsbeskrivning

Område kirurgi består av ett flertal mottagningar och tre slutenvårdsavdelningar. Här vårdas patienter i alla åldrar och med olika behov.
Vi söker en vårdplaneringssköterska som har fokus på vårdprocessen och som verkar för en planering med mål om säker hemgång när patienten skrivs ut från sjukhuset. Du agerar som rådgivare och tänker ur den enskilde patientens perspektiv vilket är grundstommen för uppdraget.
Den primära arbetsuppgiften som vårdplaneringssköterska är att i dialog med patient och närstående tillsammans med aktörer inom kommun och primärvård samverka så att patienten får det stöd och den hjälp den behöver efter utskrivning. Du kommer samarbeta med det team som ansvarar för vård och behandling av våra kirurgiska patienter. I detta team ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut men även dietist, apotekare och kurator kan vara involverade. Tydlig kommunikation gentemot aktörer i primärvård och kommunal verksamhet är primär.

Vårdplaneringsteamet inom alla verksamheter har som mål att:
- öka säkerhet och kvalitet för den enskilde
- öka samverkan internt
- öka samverkan externt mellan kommun och region (sjukhus och primärvård)
- minska avvikelser i vårdkedjan
En bra vård- och omsorgsplanering är en planering där alla medverkar för patientens bästa och har patientens behov i fokus.
Vi har en väl utarbetad process och IT-system (Link) för vårdplaneringsprocessen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet i yrket. Vi söker dig som är engagerad, positiv och handlingskraftig och som har lätt att skapa kontakt med människor. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenheter från både regional sjukvård och hemsjukvård samt tidigare arbete i vårdplaneringssystemet Link är meriterande.
Vill du ha ett utmanande arbete där ditt arbete som sjuksköterska ser lite annorlunda ut? Vill du fortsätta utvecklas inom ditt yrke? Då är du varmt välkommen - vi ser fram emot din ansökan!

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Malin Eriksdotter
Enhetschef
Telefon: 063-153238
Email: malin.eriksdotter@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Michaela Groth
Sjuksköterska
Telefon: Sökn via växel 063-153000
Email: michaela.groth@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/402/2023
Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Dela detta jobb

Vårdplaneringssköterska välkomnas till Kirurgienheten!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård