halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Olofströms kommun ska verka och ge bra service åt kommuninvånarna. För att kunna ge den service som kommuninvånarna förväntar sig är medarbetarna vår främsta resurs. Engagerade och delaktiga medarbetare som vågar prova nya saker och som strävar efter en bra kvalité gör Olofströms kommun till en attraktiv kommun som man vill bo i, verka i och besöka. Med en öppen och tydlig kommunikation skapar vi tillsammans ett bra arbetsklimat som lyfter välmående på arbetsplatsen. Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande.

Välkommen till Olofström, Sveriges friluftskommun 2019 och 2021.

Beskrivning

Socialförvaltningen söker Verksamhetschef för funktionsstöd.

Inom socialförvaltningen finns, utöver administrativa enheten, fem verksamhetsområden: Särskilt boende, Hemtjänst, HSL och myndighet, Funktionsstöd, Individ- och familjeomsorg där även arbetsmarknad ingår. Funktionsstöd består av LSS och Socialpsykiatri.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef för funktionsstöd är du direkt underställd förvaltningschefen och du ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp. Du ansvarar för verksamhetsområdet funktionsstöds verkställighet. Du leder sex engagerade enhetschefer och har ansvar för funktionsstöds ledningsgrupp.

Du har det övergripande ansvaret att leda verksamheten mot uppsatta mål. I uppdraget ingår ansvar för ekonomi, kvalitet, personal och arbetsmiljö. Du kommer få arbeta med strategiska frågor såsom planering av boenden och kompetensförsörjning. Som en del i det systematiska kvalitetsarbetet arbetar vi enligt Lean. Du är med och utvecklar socialförvaltningen som helhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har erfarenhet av chefsuppdrag, gärna i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av att leda andra chefer är meriterande. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp och om du har kunskaper om LSS- och SoL-lagstiftningen. Du har förmågan att tillämpa lagar och förordningar, utifrån din specifika roll, men också utifrån de villkor som gäller all kommunal/offentlig verksamhet.

Det är naturligt för dig att jobba med ett tillitsbaserat och salutogent ledarskap. Du har en förmåga att strategiskt leda och utveckla verksamheten in i framtiden. Vi tror att du är strukturerad och välorganiserad med förmåga till att både initiera och driva uppdrag. Samverkan sker både internt och tillsammans med förvaltningens och kommunens övriga verksamheter. Du har förmågan att se helheten och kan få medarbetarna till att bidra till verksamhetens utveckling. 

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 

Verksamhetschef för Funktionsstöd

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb