halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker sjuksköterska/BMA till vår pacemakermottagning

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska/BMA till vår pacemakermottagning

Arbetsplatsbeskrivning

Pacemakermottagningen är en del av Hjärtenheten på Östersunds sjukhus där du ingår i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del av enheten. På hjärtenheten finns bland annat hjärtmottagning, slutenvårdsavdelning samt ett kranskärlslaboratorium (PCI-lab). Vi jobbar i team över hela enheten och uppmuntrar till kompetensutveckling där vi satsar på både interna och externa utbildningar.

Till hjärtmottagningen, som bedriver sin verksamhet dagtid, kommer patienter för exempelvis återbesök efter hjärtinfarkt, utredning av hjärtsvikt, utredning av arytmier samt övriga hjärtsjukdomar. På pacemakermottagningen, som är en del av hjärtmottagningen och kommer bli din arbetsplats, arbetar du i nära samarbete med sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt läkare.

Söker du ett utvecklande jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens men dessutom utveckla en spetskompetens inom arytmi och pacemaker? Då är du välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund!

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta dagtid, måndag-fredag. Arbetet innebär egen pacemakermottagning där du självständigt bland annat kontrollerar funktionen på patientens pacemaker. I arbetet som pacemaker/device sjuksköterska/BMA ingår även uppföljning av patientens distansmonitorering och telefonrådgivning. Vi stöttar också andra enheter på sjukhuset avseende pacemakerkontroller för patienter, tex på akuten eller i samband med vissa röntgenundersökningar mm. I arbetet ingår dessutom att assistera vid pacemakeroperationer.

Att arbeta i vårt pacemaker/deviceteam förutsätter att du tycker det är spännande att arbeta i olika digitala system. Våra patienter kan ha olika avancerade pacemakers/device och inskolningen sker gradvis under lång tid för de olika systemen för att du ska kunna arbeta helt självständigt. Det finns alltid en erfaren kollega eller deviceläkare att rådfråga. Om du vill ha ett arbete där du kan utvecklas under lång tid och få riktigt gedigna kunskaper inom arytmi och devicespecialiteten, så är vi rätt arbetsplats. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete. Vi är mycket stolta över vår verksamhet och den fina arbetsplats som hjärtmottagningen är. Vi hoppas det verkar intressant att få vara en del av den för att bidra till en vård i toppklass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/BMA gärna med erfarenhet av hjärtsjukvård. Tidigare arbete med pacemakerverksamhet är meriterande.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Andreas Stais
Enhetschef
Telefon: 063 - 15 69 08
Email: andreas.stais@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Madeleine Ellesjö
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 30 00 (sökning via växel)
Email: madeleine.ellesjo@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/123/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska/BMA till vår pacemakermottagning

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård