halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Apotek Produktion & Laboratorier AB, APL

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en ledande kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Arbetsplats & kultur
Våra medarbetare och chefer skapar tillsammans en arbetsplats där varje individs kompetens, erfarenhet, drivkraft och engagemang bidrar till en vinnande företagskultur. Gemensamt tar vi ansvar för att göra APL till den mest attraktiva arbetsplatsen och för att utveckla APL till ett långsiktigt hållbart företag.

Förmåner

  • Hälsa

  • APL erbjuder en hel del på hälsoområdet, såsom friskvårdsbidrag och lokala aktiviteter som massage och träning på våra anläggningar.

  • Flexibla arbetstider

  • Försäkringar

  • Som anställd på APL omfattas du av Trygghetsförsäkring (TFA) som kan ge ersättning om du skadar dig i arbetet eller under färd till eller från arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

450

Huvudkontor

Offentlig sektor

Adress

Prismavägen 2, 141 75

Webbplats

language

Missa inga jobb från Apotek Produktion & Laboratorier AB, APL

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor