halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Devotum

VÄLKOMMEN TILL DEVOTUM

Devotum tillhandahåller företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Med vår erfarenhet av branschen är vi en trygg samarbetspartner i vilken form man än samarbetar med oss.

Devotum grundades 2005 med affärsidén att erbjuda kompetent och erfaren personal till fastighetsbranschen. Sedan dess har Devotum utvecklats till att bli en av de större aktörerna och utsågs 2010 resp. 2011 till Gasellföretag, dvs. ett av Sveriges mest framgångsrika tillväxtföretag, av Dagens Industri.

Vi erbjuder våra kunder snabb leverans med hög kvalité genom hela processen. Hos oss får ni alltid ett professionellt bemötande och personligt engagemang med fokus på er som kund. Lyhördhet och god service är a och o för oss och vi är därför flexibla i vårt arbete för att hitta de bästa lösningar som matchar just er verksamhet och behov.

Devotum finns representerade i tre regioner – Region Mitt i Stockholm, Region Väst i Göteborg, Region Syd i Malmö.

Vi på Devotum brinner för att ge våra kunder den bästa upplevelsen under hela resans gång – fram till den perfekta matchningen!

Bransch

Bemanning och rekrytering mot fastighetsbranschen

Anställda

5

Huvudkontor

Stockholm

Adress

BIRGER JARLSGATAN 36 , 114 29

Webbplats

language

Missa inga jobb från Devotum

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor