halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Falck Ambulans

Falck bedriver ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland.

FALCK AMBULANS

Ambulanssjukvården är en viktig samhällsfunktion, och på Falck Ambulans strävar vi efter att varje dag göra skillnad i människors vardag. En trygg och välfungerande ambulanssjukvård räddar liv. Tillsammans med våra anställda, sätter vi alltid patienten i centrum samtidigt som vi ger stöd åt anhöriga och andra drabbade vid små som stora händelser.

Vår verksamhet bygger på våra kompetenta, engagerade och utbildade medarbetare som drivs av att hjälpa andra människor. Vi är måna om våra medarbetare och strävar efter att vara en arbetsgivare för alla. En god arbetsmiljö med högt i tak, där idéer och initiativförmåga uppskattas samtidigt som vi erbjuder flexibla arbetstider, som präglas av varje enskild individs önskemål.

VILL DU OCKSÅ GÖRA SKILLNAD?

Runt om i världen är Falcks ambulansteam med och driver den mobila vården framåt. Det som var omöjligt igår är möjligt idag. I Sverige finns idag etablerade samarbeten med Region Gotland, Stockholm, Västernorrland och Östergötland. Alla samarbeten är anpassade efter regionernas specifika behov och önskemål – allt för att kunna finnas där för patienten på allra bästa sätt.

Vid sidan av solida samarbeten krävs även rätt person på rätt plats. Falcks medarbetare har både kompetensen och erfarenheten som krävs för att vara med och skapa morgondagens ambulanssjukvård. Ambulanserna bemannas av specialistutbildade sjuksköterskor, grundutbildade sjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Teamen ansvarar för patienten och för att säkra vårdbedömningen. Hos oss blir du en värdefull del i professionella team i en kultur där vi bryr oss om varandra och de vi hjälper i samhället. Vi omsätter omtanke till handling.

I ÖVER 100 ÅR HAR VI GJORT SKILLNAD

Falck grundades i Danmark redan 1906, och sedan dess har vi vuxit och finns idag i cirka 35 länder över hela världen. Vårt uppdrag har alltid gått ut på att förhindra olyckor, sjukdomar och nödsituationer, att snabbt ge rätt hjälp eller vård till personer i nödsituationer.

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950 och vi bedriver verksamhet inom områdena mobil vård, räddningstjänst, utbildning, vägassistans och företagshälsovård. Vår svenska vision är att vara den ledande privata aktören inom dessa områden. Vår kultur baseras på tre winning behaviours, då vi ser att handling tar oss längre än ord. Grundpelarna är att vi bryr oss om, vi skapar mer värde tillsammans och vi bygger förtroende.

Bransch

Sjukvård

Anställda

700

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Västberga allé 36 A, 126 30

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Falck Ambulans

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor