halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Länsförsäkringar Skåne

Kundägt och nära

Vi som arbetar på Länsförsäkringar Skåne bor där du bor, kör samma väg till jobbet och har samma väder som du. Vi hävdar att de som finns nära dig har lättare att engagera sig, förstå och hjälpa än de som befinner sig långt borta. Kanske är det därför som Länsförsäkringar enligt undersökningarna har Sveriges nöjdaste kunder i flera olika kategorier.

I det kundägda Länsförsäkringar Skåne finns inga andra intressenter än kunderna. Företagets uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vårt långsiktiga mål är att verksamheten ska gå jämnt ihop – med låga premier och hög servicegrad. Och skulle vi få ett större överskott blir det återbäring, i form av pengar tillbaka eller sänkta premier.

Vår värdegrund

Vi erbjuder ett brett sortiment av funktionella bank- och försäkringslösningar. 
I vårt erbjudande är det lika viktigt med service och mervärden som förenklar vardagen och skapar trygghet för våra kunder och ägare.

Det  som gör att vi tillsammans når vår vision om en tryggare och enklare vardag är vår värdegrund; de värderingar vi står för och tror på.

Vår värdegrund

Vi engagerar oss 
Vi bryr oss och gör det lilla extra för kunden och för varandra. Vi tar aktivt ansvar att lösa problem genom att lyssna, ställa frågor och dela med oss av vår samlade kunskap.  Vi agerar proaktivt för att möta kundens nuvarande och kommande behov.

Vi samarbetar
Vi samarbetar prestigelöst och tar ansvar för att lösa kundens hela behov. Vi hjälps åt, ger varandra feedback och lär av varandra. Vi drar nytta av varandras kompetens och agerar gemensamt för att hitta de bästa lösningarna.

Vi driver utveckling 
Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att säkerställa vår konkurrenskraft. Vi prövar och söker ständigt nya lösningar som ökar värdet för kunden. Vi tar aktivt ansvar för att fortlöpande utveckla oss själva och varandra. Vi utvärderar, reflekterar och använder vår samlade kompetens för att göra skillnad.

Vi gör det enkelt
Vi förenklar och tydliggör. Vi lyssnar aktivt och ställer frågor för att sätta oss in i kundens situation. Vi kommunicerar och förklarar tydligt så att alla verkligen förstår.

På Länsförsäkringar Skåne blir du en del av en arbetsgemenskap bestående av ungefär 600 medarbetare. Men Länsförsäkringar Skåne är också en del av den större länsförsäkringsgruppen, där det finns över 6000 anställda Länsförsäkringsgruppen utgörs av de 23 självständiga länsförsäkringsbolagen, som också gemensamt äger LFAB där vi tillsammans utvecklar verksamheten och förvaltar varumärket.

Länsförsäkringar Skåne arbetar för att skapa ett sunt ledarskap, ett aktivt medarbetarskap och en bra och kreativ arbetsmiljö. Med en attraktiv arbetsmiljö blir vi alla mer engagerade i våra arbetsuppgifter, vi mår bra och tycker det är kul att gå till jobbet och göra det där lilla extra för kunden och för varandra! 

Bransch

Försäkringar

Anställda

600

Huvudkontor

Helsingborg

Adress

Södergatan 15 , 252 18

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Länsförsäkringar Skåne

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor