halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SkolPool Sverige

Vad säger våra medarbetare?

Mia Persson

Medicinsk Regionansvarig, Specialistsjuksköterska inom barn- och ungdom

Jehona Behramaj

Konsultchef, Stockholm

Agneta Tolic Clazerevic

Skolsköterska(Barnsjuksköterska), Göteborg

I november 2017 började jag jobba på SkolPool och när jag sökte den utannonserade tjänsten som handledande skolsköterska hade jag jobbat 18 år som skolsköterska med medicinskt ledningsansvar inom kommunal verksamhet. Jag behövde nya utmaningar och tjänsten på SkolPool kändes lockande.

Efter lite mer än fyra år har både min roll och SkolPool som företag utvecklats och idag jobbar jag bland annat i Skåne, Blekinge, Halland och Västergötland som medicinsk regionansvarig. Under denna tid har jag haft förmånen att få träffa, utbilda och finnas tillhands för många duktiga och kompetenta skolsköterskor. Tryggheten med tydligt medicinskt ledningssystem, tillgängligheten, samverkan och att få bidra med EMI där vi sätter barnet/ungdomen i fokus i samverkan med övriga professioner inom skolvärlden är bland det bästa med att jobba på SkolPool.

Under mina år inom SkolPool har jag rekommenderat och varit delaktig i anställningsprocess kring flera tidigare kollegor eller vänner med rätt kompetens för skolsköterska arbetet.

 

 

 

 

 

 

 

Sedan sommaren 2019 jobbar jag som konsultchef på SkolPool och har fyra andra konsultchefs-kollegor utspridda i landet. Rollen är både spännande och utmanande och det absolut bästa är att jag får vara med och främja hälsan hos Sveriges framtid. Dagarna kan se väldigt olika ut och bestå av arbete med rekrytering och personalansvar, försäljning, ledarskap och samverkan. Och mycket skratt förstås!

Kombinationen av flera ansvarsområden, att åka ut och träffa skolor samt de nära relationerna med vår fantastiska elevhälopersonal gör att det är fantastiskt roligt att gå till jobbet!

På SkolPool jobbar vi med hjärtat, något som syns i alla led och oavsett om man har medicinsk bakgrund eller arbetar i en annan roll finns en trygghet att vi stöttar och ställer upp för varandra. Den varma känslan av det som en gång började som ett familjeföretag lever fortfarande kvar och man har stora möjligheter till personlig utveckling.

 

 

 

 

 

 

 

I höstas, oktober 2021 började jag jobba på SkolPool efter att jag såg en annons som skolsköterska och det lät som ett nytt spännande uppdrag.

SkolPool är en jättebra arbetsgivare och chefer och kollegor finns där för en när man behöver dem. Det finns ett bra samarbete och det bästa är att det är högt i tak och att vi har kul tillsammans.

Förutom att vi har kul tillsammans har man frihet under ansvar och har sina kollegor och chefer bara ett samtal bort!