halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare i allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-07-30

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin

Linda Camberving

Maila mig

Villkor

Anställningsform

Tillsvidare

Varaktighet

Tillsvidare

Arbetstid

Heltid

Lönevillkor

Fast

Körkort

Personbil

Ansökan

Sista ansökningsdag

2023-07-30

Publiceringsdatum

2023-04-20

Gillar du utmaningar och vill vara med och utveckla verksamheten?

Tyresö Husläkarmottagningen söker dig Specialist i allmänmedicin som vill du vara med och utveckla vår vårdcentral i närheten av Tyresö Centrum, en del av Prima Vård.

Vi söker en till medarbetare till teamet på Tyresö Husläkarmottagning som är en vårdcentral med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med våra läkare, distriktssköterskor, rehabkoordinator, sjuksköterskor, undersköterskor och vårt psykosociala team. Läkarteamet idag består av Specialister i Allmänmedicin samt ST-läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på vårdcentral. 

Tjänsten innefattar även MLA-uppdrag, där du tillsammans med ledning säkerställer den medicinska vården och är med och driver den medicinska utvecklingen framåt.

Din profil:

Vi söker dig som är Specialist i Allmänmedicin. Du är stabil, självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tidigare erfarenhet av MLA-uppdrag samt kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Vi erbjuder dig

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.

En tjänst där det ingår både fysiska och digitala patientbesök.

Anställning och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf. Verksamhetschef Linda Camberving på linda.camberving@tyresohlm.se

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Tyresö Husläkarmottagning

Tyresö Husläkarmottagning är en mottagning som har funnits sedan länge och har ett 20 tal anställda. Vi finns i utkanten av Tyresö Centrum, gångavstånd till buss direkt till Gullmarsplan och en fin arbetsplats i ett gammalt hotellkomplex. 

 

Dela detta jobb

Specialistläkare i allmänmedicin

Prima Vård AB