halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare i allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2023-06-18

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin

Gillar du utmaningar och vill vara med och utveckla vår verksamhet?

To Care Solna vårdcentral söker specialistläkare i allmänmedicin till vår trevliga och familjära mottagning i Solna Business park. 

Vi söker en till medarbetare till teamet på To Care Solna som är en vårdcentral med patienten i fokus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en mindre familjär arbetsplats med stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med våra läkare, distriktssköterskor, rehabkoordinator, sjuksköterskor, undersköterskor och vårt psykosociala team. Läkarteamet idag består av Specialister i Allmänmedicin, ST-läkare och AT-läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på en vårdcentral. 

Din profil:

Vi söker dig som är Specialist i Allmänmedicin. Du är självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från att arbeta inom primärvården. Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:

På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma utvecklingsarbete utefter ditt intresse tillsammans med dina kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.

En tjänst där det ingår både fysiska och digitala patientbesök.

Anställning och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf. Verksamhetschef Stina Jonsson, stina.jonsson@primavard.se

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Dela detta jobb

Specialistläkare i allmänmedicin

Prima Vård AB