halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyheter hälsojobb

Framtida yrken finns inom hälsa

En bra sida för nyheter hälsojobb ger dig förstås möjlighet att hitta ditt framtida jobb inom hälsovård. Dessutom ska den ge dig möjlighet för en framtida arbetsgivare att hitta dig.

Reagera eller proagera?

En personalchef vet hur viktigt det är att man inom ett jobb som syftar till att skapa bra hälsa är proaktiv - förebyggande - i ställer för reaktiv - åtgärdande. Det kan vara smart att låta en personalvetare se ditt CV, redan innan det lediga jobbet ens har formulerats klart. Nyheter hälsojobb kan handla om att vara den som vet hur nyheter just nu inom hälsotrender bäst kommer de anställda på företaget till godo, eller hur personalens jobbmöjligheter förbättras med förebyggande hälsovård.

Skriv ett bra CV och ladda upp

Nyheter hälsojobb låter dig visa ditt CV för alla intresserade, men ger dig samtidigt möjligheten att läsa jobbannonser och välja bland jobbmöjligheter med en matchmakingfunktion. Vässa ditt CV med förmågor du ser efterfrågas och var lagom självsäker i din text. Kombinerat med större ödmjukhet i intervjun, kan det vara vägen till ett efterlängtat nytt jobb inom hälsovården. Jobben passar dig som är ödmjuk som person, men har skinn på näsan när det behövs.

Vilka jobb ska du söka?

Nyheter hälsojobb ger dig alla jobbmail i landet, och du får själv ställa in lagom radie för dina arbetsresor. Kanske vill du flytta? Jobb i storstan och jobb på landet kan innebära helt olika arbetsuppgifter. Glöm inte att fundera över vilka aspekter på ett jobb som är viktiga för dig. Det kan vara svårare att tänka klart när du får en massa jobbmail i inkorgen och vill söka allihop genast.

HälsoJobb.se hjälper dig vidare

Nyheter hälsojobb ska du anmäla dig till för att ladda upp ditt CV direkt. Ställ sen in jobbmailen så de kommer direkt till din egen inkorg, och du kan ta en kopp medan du läser och väljer. Fila på ditt självförtroende genom att upprepa vad du är bra på, och var ödmjuk när du berättar vad du kan behöva träna mer på.

Om hur du blir kiropraktor

Att få räkna sig till skrået kiropraktorer är en ynnest menar Linn Mayer som driver kliniken Klinikum i Åkersberga. Här berättar hon varför hon anser att kiropraktor är världens roligaste arbete och hon förklarar även vad en kiropraktor gör och hur det yrket uppkom.

Läs mer

Spontanansökningar: Ett effektivt sätt att marknadsföra din kompetens

Spontanansökning innebär att du kontaktar en arbetsgivare utan att de annonserat ut någon specifik tjänst. Den första kontakten sker ofta via telefon, men kan lika gärna äga rum på en mässa, ett seminarium eller via nätet. Nyckeln till framgång ligger i att vara redo att marknadsföra sin kompetens närhelst chansen dyker upp, här kommer 5 konkreta tips:

Läs mer

Så blir du nöjd med livet

Är det toppbetyg, en perfekt kropp och en fantastisk karriär som kommer att göra dig lycklig och nöjd med livet? Många tror att det är vad som krävs, men här reder vi ut vilka faktorer som faktiskt påverkar vår nivå av lycka.

Läs mer

Vad passar dig bäst, en stor eller liten arbetsgivare?

Små och stora företag skiljer sig åt en hel del vad gäller företagskultur och organisation. Beroende på hur din personlighet ser ut så trivs du sannolikt bäst antingen hos en liten eller stor arbetsgivare. På storföretag finns det ofta fler riktlinjer för arbetet och mycket styrs centralt, särskilt om du arbetar i ett internationellt företag. Små företag kännetecknas däremot av mindre prestige, färre fasta riktlinjer och mindre fasta roller för olika befattningar.

Läs mer